Shearling Collection

Omarm de kou met een samenspel van klassieke zwarte tinten en zacht imitatie omgekeerd lam.

104 producten
Sorteer & filter
Er zijn geen producten gevonden.

Knuffel met onze nieuwe statement stukken

Geef je garderobe een cozy update met wolkachtige, zachte stukken. Deze collectie staat helemaal in het teken van het duiken in de creativiteit van gedurfde expressies. Ga het winterseizoen in met een speelse houding en maak van elke dag een uitdagend avontuur. Het is tijd om de onbekende jij te begroeten.

De Shearling Collection bestaat uit een reeks items waarin strak en klassiek zwart wordt afgewisseld met een zachte faux omgekeerd lam-textuur in een crèmekleurige tint. De dubbele textuur van premium PU-leder en faux omgekeerd lam wordt geaccentueerd met goudkleurige hardware details, waardoor de stukken de luxueuze signatuur krijgen die kenmerkend is voor alle IDEAL OF SWEDEN accessoires. Onze nieuwste Statement Phone Case vangt dit spel van dualiteit perfect met zijn gladde zwarte basis en faux omgekeerd lam, die samen een onweerstaanbare combinatie van texturen vormen. Om de zachtheid van het omgekeerd lam te benadrukken, hebben we de case voorzien van een goudkleurig metalen plaatje met het IDEAL OF SWEDEN logo.

Voor onze selectie tassen hebben we ervoor gekozen om twee van onze favoriete dagelijkse essentials opnieuw uit te vinden: de Lia Baguette Bag, een elegante en uiterst multifunctionele crossbodytas, en de Daria Shopper Bag, een ruime tas voor dagelijks gebruik waarin je al je essentials en mobiele apparaten kwijt kunt. Beide tassen hebben een aantrekkelijke faux omgekeerd lam gecombineerd met zwart PU leer en goudkleurige hardware details.

Waarom vul jij je shearling set van alledaagse statement stukken niet aan met de vernieuwde Bobbi AirPods Zip Bag? Deze AirPods Bag wordt geleverd in een universele maat die compatibel is met AirPods generatie 1 & 2 en Pro. De tas is versierd met een goudkleurige hardwarehaak die kan worden vastgemaakt aan zowel de Lia Baguette Bag als de Daria Shopper Bag, waardoor het de perfecte finishing touch is voor je collectie omgekeerd lam.