Galaxy S10+ Wallet Cases

Geef je telefoon een tijdloze look met onze handgemaakte wallet cases voor de Samsung Galaxy S10+.

Sorteer & filter
0 producten
Er zijn geen producten gevonden.

Handgemaakte wallet cases voor jouw Samsung Galaxy S10+

Onze collectie portefeuilles voor de Samsung Galaxy S10+ bevat een verscheidenheid aan modellen die met de hand gemaakt zijn van zorgvuldig geselecteerde materialen, waardoor elk stuk een rijke en exclusieve uitstraling krijgt. Dankzij het slanke en functionele ontwerp, kan je gemakkelijk gesprekken aannemen terwijl je je creditcards en ID veilig kunt opslaan. Kies tussen onze verschillende ontwerpen, die plaats bieden aan vier tot twaalf kaarten, afhankelijk van het model.

Al onze Galaxy S10+ portefeuilles hebben een minimalistische en tijdloze uitstraling, zodat jij de jouwe kan combineren met onze populaire modieuze hoesjes. Kies gewoon je favoriete combinatie! Het magnetische systeem stelt je in staat om producten te combineren volgens jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Bij elke aankoop van een portefeuille ontvang je een aanvullende telefoonhoes, die je later kunt vervangen door je favoriete modehoesje. Dankzij de sterke M2-magneten kan de cover eenvoudig worden bevestigd en losgemaakt van de portefeuillehoes. Om uw Galaxy S10+ te beschermen tegen deuken en krassen, raden wij je aan om je portefeuillehoes te combineren met een van onze schermbeschermers die bestand zijn tegen verbrijzeling.