iPhone 6/6s Wallet Cases

Ontdek onze minimalistische wallet cases voor iPhone 6/6s, gemaakt van geselecteerde materialen.

Sorteer & filter
0 producten
Er zijn geen producten gevonden.

Personaliseer uw iPhone 6/6s met onze handgemaakte wallet cases

We hebben ons repertoire uitgebreid met handgemaakte wallet cases voor je iPhone 6/6s. De materialen die gebruikt zijn om deze exclusieve collectie te creëren zijn zorgvuldig samengesteld, wat duidelijk zichtbaar is in elk tijdloos stuk. Deze gebruiksvriendelijke portemonnees zijn verrassend slank door hun indrukwekkende functionaliteit. Bewaar je creditcards en ID veilig op te slaan, terwijl je met gemak gesprekken kan beantwoorden.

Wij nodigen je uit om het model en ontwerp te kiezen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Of je nu een hoesje met vier of twaalf kaarten nodig hebt, wij hebben wat voor jou! We hebben al onze iPhone 6/6s portefeuilles minimalistisch en klassiek gehouden, dus je kan je portefeuille eenvoudig combineren met een van onze modieuze hoesjes. We hopen dat je een combinatie vindt waar je van houdt!

Omdat de iPhone 6/6s hoesjes zijn uitgerust met ons magnetische systeem, is het combineren van producten een fluitje van een cent. Bij elke portefeuille-aankoop wordt een aanvullende telefoonhoes meegeleverd, hoewel de overgrote meerderheid van onze klanten ervoor kiezen om de bijgeleverde hoes te vervangen door een modehoes die past bij hun persoonlijke stijl. De sterke M2 magneten maken het snel en eenvoudig om je cover te bevestigen en los te maken van je portefeuille. Zoals altijd raden wij je aan om een van onze schermbeschermers toe te voegen om je iPhone 6/6s veilig en beschermd te houden.