iPhone SE (2020/2022) wallet cases

Ontdek de trends van het seizoen met onze stijlvolle wallet cases voor jouw iPhone SE.

Selecteer telefoonmodel
Sort & filter
0 producten

Oh... het ziet er hier wat leeg uit.

View all our iPhone 13 Phone Cases

Handgemaakte wallet cases voor jouw iPhone SE (2020/2022)

Onze collectie wallet cases voor de iPhone SE (2020/2022) bevat een verscheidenheid aan modellen die met de hand gemaakt zijn van zorgvuldig geselecteerde materialen, waardoor elk stuk een rijke en exclusieve uitstraling krijgt. Dankzij het slanke en functionele ontwerp, kan je gemakkelijk gesprekken aannemen terwijl je je creditcards en ID veilig kunt opslaan. Kies tussen onze verschillende ontwerpen, die plaats bieden aan vier tot twaalf kaarten, afhankelijk van het model.

Al onze iPhone SE (2020/2022) portefeuilles hebben een minimalistische en tijdloze uitstraling, zodat jij de jouwe kan combineren met onze populaire modieuze hoesjes. Kies gewoon je favoriete combinatie! Het magnetische systeem stelt je in staat om producten te combineren volgens jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Bij elke aankoop van een portefeuille ontvang je een aanvullende telefoonhoes, die je later kunt vervangen door je favoriete modehoesje. Dankzij de sterke M2-magneten kan de cover eenvoudig worden bevestigd en losgemaakt van de portefeuillehoes. Om uw iPhone SE (2020/2022) te beschermen tegen deuken en krassen, raden wij je aan om je portefeuillehoes te combineren met een van onze schermbeschermers die bestand zijn tegen verbrijzeling.