Dearing Kinga X iDeal Of Sweden


Dromerige en tijdloze stukken met een hint aan roze – De nieuwe collectie van iDeal Of Sweden, in samenwerking met de Duitse influencer Kinga, is hier.

 Kinga, ook wel gekend als Dearing Kinga, is een Instagrammer, Moeder en blogger die in Berlijn, Duitsland woont. Ze is bekend voor haar inspirerende en dromerige snapshots die de romantische en tijdloze elegantie van haar stijl en persoonlijkheid weergeven. Kinga houdt enorm van prachtige tinten roze en daarom is deze kleur ook een hoofdthema in deze samenwerking.

Kinga’s eerste collectie ooit bij iDeal Of Sweden geeft haar eigen persoonlijke smaak weer op de best mogelijke manier, met heel veel roze, florale prints en natuurlijk haar eigen vrouwelijke kantje.

Magnolia Stripes

De lente valt vroeg dit jaar. Dit hoesje wordt gekenmerkt door prachtige magnolia's die in bloei staan vooraleer de blaadjes groen zijn. Speelse en felle tinten roze, wat één van de topkleuren is van dit seizoen. Zorg ervoor dat je de aandacht trekt van de mensen rondom jou - en word er gewoonweg gelukkig van, zelfs wanneer de lente nog niet in het land is.

Springtime Whimsy

Fladderende vlinders en de lentebloesems van kersenbomen en madeliefjes, allemaal in zachte aquarelkleuren, zorgen ervoor dat dit hoesje een etherische kwaliteit krijgt en perfect is voor wanneer de dagen lichter worden. En aangezien lavendel en roze bij de topkleuren dit seizoen zijn, ben je zeker dat je helemaal mee bent met de nieuwste trends wanneer de lente aanbreekt.

Geo Floral Scarf

Dit hoesje heeft het dromerig gevoel van een fantasie rococo kasteel, verborgen in het zuiden van Europa, omgeven door prachtige stenen tegels en prachtige pioenen. De geometrische vormen en subtiele luipaardprint zorgen ervoor dat het hoesje een ruig kantje heeft, terwijl het nog steeds een gedistingeerde vrouwelijke en romantisch gevoel oproept dankzij de zacht-blozende kleuren en bloemen.

Een Duitse Instagram-beroemdheid met een zeldzaam gevoel voor stijl - leer Kinga kennen, de influencer achter de allereerste ontwerpcollaboratie met iDeal Of Sweden


iDeal Of Sweden greep de kans om Kinga zelf te laten vertellen over haar mening inzake de collectie, haar modegevoel en -stijl en natuurlijk wat persoonlijke informatie, net op tijd voor de lancering van haar gloednieuwe collectie hoesjes.

Wat mij inspireerde om deze collectie te maken, was de mogelijkheid om mijn favoriete kleuren, patronen en vormen te combineren in een feitelijk ontwerp, en het feit dat ik moest nadenken over hoe ze er het best uitzagen op een telefoonhoesje. Aangezien ik niet echt een specifieke ontwerper heb die me inspireert, gebruik ik vaak Pinterest als mijn hoofdbron van inspiratie wanneer het op mode aankomt. Zo heb ik bijvoorbeeld heel wat foto’s gepind op het ‘mood board’ van dit ontwerp, dat ik gebruikte om deze collectie tot stand te brengen.

Ik ben fier op alle ontwerpen in mijn collectie, maar moet toch toegeven dat mijn persoonlijke favoriet “Magnolian Stripes” is. Het ziet er net en simpel uit met de strepen, maar het is ook speels – en het trekt de aandacht vanwege de bloemen en de felle tinten roze. Ik vermoed dat ik dit hoesje en de twee andere ontwerpen zal dragen in combinatie met een jeans en een witte top, of misschien wel een wit jurkje. Al de hoesjes roepen een lente-gevoel op, en ze zorgen er allemaal voor dat je nu al een licht, zomergevoel krijgt.

Sinds ik geïnspireerd word door natuurlijke elegantie en frisse sportiviteit, is mijn stijlicoon bij uitstek de beroemde actrice en zakenvrouw Jessica Alba. Haar stijl en persoonlijkheid geven de moeiteloze chique stijl die ik uitstraal, weer. Mijn beste stijl tip is het klassieke gezegde dat minder soms meer is. Als ik terug in de tijd zou reizen, zou ik waarschijnlijk Barokkleding dragen. Ik vind dat een enorm interessante era en ik zou graag al die prachtige kledingstukken zelf dragen. Toen ik jonger was, wilde ik graag archeoloog worden, dat was mijn droom-job. Het was in feite mijn interesse in geschiedenis die ertoe leidde dat ik “Geo floral scarf” ontwierp – een hoesje dat een interessante combinatie brengt van geschiedenis en de meest recente trends van vandaag de dag.

Desondanks het feit dat archeoloog een uiteraard een heel interessante job is, ben ik toch echt blij met het leven dat ik leid als influencer, en het feit dat ik mijn creativiteit kwijt kan, ik ben ook fier op het feit dat ik van mijn interesse mijn job heb gemaakt. Het heeft me op zulke interessante paden gebracht en deze samenwerking is uiteraard de meest spannende van allemaal. In mijn ogen is de enige negatieve kant van mijn job dat het leven gewoonweg te kort is om alles te doen wat ik wil doen.

Mijn beste stijl tip is het klassieke gezegde dat minder soms meer is

Q: Iets dat mensen niet over je weten?

A: Wanneer ik heel nerveus ben, stotter ik een beetje

Q: Eén ding waar je niet kunt zonder leven?

A: Mijn mobiele telefoon (natuurlijk met één van mijn nieuwe hoesjes errond)

Q: Als je eender waar ter wereld kon reizen, waar zou je dan naartoe gaan?

A: Nieuw-Zeeland, een ontzetten interessant land dat ik echt eens moet bezoeken

Q: Wat is je favoriete stad?

A: Zoals de meeste fashionista's, vind ik dat Parijs iets magisch heeft, het is een stad die ik telkens opnieuw weer graag bezoek

Q: Wat is je favoriete maaltijd?

A: Een klassieke Duitse maaltijd met gefrituurde aardappels, schnitzel en champignonsaus

Een persoonlijke Q&A


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Nu kopen