EVERYDAY ESSENTIALS met Bianca Ingrosso


Hiermee introduceren we Everyday Essentials, de lijn met signatuurstukken van Bianca Ingrosso. Deze zorgvuldig samengestelde reeks basisstukken voor elke kledingskast is de perfecte aanvulling op elke stijl of seizoen. Met Bianca’s favoriete favorieten; elk stuk is gevuld met persoonlijkheid, moeiteloze schoonheid en speels gemak à la Bianca.

Wild Leopard

Verken je wilde kantjes – of strek je uit op een makkelijke lounge stoel. Welke dierlijke kant van het luipaard je ook het best past, deze stiekeme en sexy mobiele telefoonhoes heeft het wel. Weelderig bont en dierenprinten werden gespot op heel wat catwalks dit seizoen, en met Wild Leopard kan je deze trend met een gerust geweten aannemen.

Port Laurent Marble

De afgelopen jaren is het alsmaar populairder geworden, en het ziet er niet naar uit dat de hype snel gaat afbouwen. Wat we geweldig vinden is de mix van klassiek en modern dat een luxueus gevoel geeft, alsook een glamoureuze schijn. Port Laurent marmer, met haar zwarte basis, en goude en blauwe highlights, is enorm dramatisch met een vleugje elegante decadentie.

Magnetic Ring Mount

De Magnetische Ring Montage is een stijlvolle manier om grip en veiligheid toe te voegen aan je telefoon. Met de hoogst-kwalitatieve N52 magneten, zorgt het voor een krachtige hechting aan je iDeal hoes en zorgt het ervoor dat je telefoon veilig in je hand blijft zitten, al is het ook heel makkelijk om te verwijderen.

iDeal Glass

iDeal Glass biedt optimale bescherming voor uw telefoon. Het glas is onbreekbaar en daarom veilig in gebruik. De beschermer breekt in kleine, onscherpe stukjes. Het glas is vervaardigd met de hoogste kwaliteitstandaarden op gebied van kwaliteit en robuustheid indachtig, en levert optimale bescherming.

#iDealofSweden

"Tag your photos with #idealofsweden for a chance to be featured in our feed"

iDeal Of Sweden

Saffiano Case

Een rijke, lederachtige textuur ligt aan de basis van de klassieke Saffiano-hoes.

Nu kopen