Introducing : Farina x iDeal of Sweden


Samen met Farina van @Novalanalove omarmen we de terugkeer van de bohèmien couture en introduceren we een levendige collectie vol exotische luxe en eeuwige reislust. Geïnspireerd door Farina’s joie de vivre, brengen we je dromerige prints, zonovergoten tinten en die vrijgevochten flair om je innerlijke nomade te kanaliseren.

Royal Fowl

Geïnspireerd door majesteitelijke pauwveren staat dit ontwerp symbool voor boho op zijn fijnst. Een hemels symbool van exotische luxe; "Royal Fowl" is een tijdloze ode aan de bohèmien couture en flamboyante stijlen.

Electric Scales

Geïnspireerd door het gevoel van afgelegen plaatsen en exotische schuilplaatsen, is 'Electric Scales' een saffier-supernova voor je zintuigen. Trakteer jezelf op een tropische mix van betoverende kleuren en een dierenprint die je doet dromen van je volgende grote avontuur.

Pink Haze

Omarm de alledaagse bohemen met deze zachte bries van gemakkelijke silhouetten en etherische tinten. "Pink Haze" is een dromerige ontsnapping die ons verlangt naar die magische zomerwaas.

Art Deco Shells

Gouden zand, delicate schelpen en glinsterende parels - Art Deco Shells is bohemia aan het strand bij zijn dromerigste. Omarm de zonovergoten Art-Deco-stijl met retro-achtige silhouetten en sorbet-tinten.

iDeal Of Sweden

Saffiano Case

Een rijke, lederachtige textuur ligt aan de basis van de klassieke Saffiano-hoes.

Nu kopen