Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden


Een innovatief, speels en modieus design – iDeal Of Sweden’s nieuwe samenwerking met influencer Hailee Lautenbach (gebaseerd in LA) is hier.

Hailee, ook bekend als Haileebobailee, is een bekende influencer, actrice en model, die naam heeft gemaakt op Instagram. Haar open, ongefilterde leven in combinatie met haar positieve “ik kan het” attitude heeft een groot aantal volgers aangetrokken. Hailee’s feed is kleurrijk, gevarieerd en bovenal persoonlijk. Precies zoals ze het bedoeld had.

De collectie van Hailee voor iDeal Of Sweden weerspiegelt haar eigen smaak en stijl: de collectie heeft een duidelijke focus op kleuren, design en de nieuwste trends. Een hoesje uit de Hailee Lautenbach X iDeal Of Sweden-collectie zal uw look zeker verheffen en naar een hoger niveau tillen.

Striped Roses

Grote, in het oog springende bloemen zijn een van de hoofdpatronen van het seizoen. Het "Striped Roses" hoesje combineert de nieuwste trends door te focussen op decoratieve, rode rozen en tijdloze, zwart-witte strepen. De onverwachte combinatie van de nieuwste trends en tijdloze patronen geeft deze case zowel gevoel als karakter. Combineer het hoesje met lichte denim en een fris wit shirt voor een strakke zomerlook of verhoog je stijlniveau met een patroonmix en combineer het met een jurk of een jumpsuit met een bloemenpatroon!

Hand Drawn

Er bestaat geen twijfel over het feit dat de jaren 80 en 90 gigantisch waren, zowel op gebied van mode als van interieur: speelse prints, pastels en zwarte details zijn teruggekomen en zijn hipper dan ooit. "Hand Drawn" combineert de belangrijkste trends uit deze decennia met elementen uit de kunstwereld. Dit hoesje gaat ook goed samen met de lichte tinten van het zomerseizoen, alsook met een geheel zwarte outfit, en past daarom bij bijna elke stijl.

All Eyes On Me

Prints met een duidelijke focus op ogen zijn de afgelopen jaren herhaaldelijk terug te vinden in zowel mode- als lifestyle-details en het is iets dat nooit uit de mode zal raken. "All Eyes On Me" tilt de oog-prints naar een hoger niveau met een nieuwe kijk op vormen, kleuren en design. De prachtig getekende ogen tegen een witte achtergrond worden vergezeld door kleine harten in kersenkleur die de kleur van de oogleden oppakt, wat een smaakvolle totaalindruk creëert. Het eenvoudige en stijlvolle ontwerp werkt met het hele zomerkleurenpalet.

Hailee Lautenbach


iDeal Of Sweden greep de kans om de multi-getalenteerde Hailee Lautenbach te vragen hoe ze erin slaagt zo succesvol te zijn op Instagram, hoe ze haar energiek leven in evenwicht houdt met zoveel verschillende projecten tegelijkertijd en, uiteraard, hoe ze op de proppen kwam met de ontwerpen voor haar nieuwe collectie.

Hailee, die van Nederlandse afkomst is, werd geboren in Portland, VS maar verhuisde naar Los Angeles toen ze 18 jaar oud was om als model te werken. Instagram maakte echter reeds langere tijd deel uit van haar leven, en ze was er snel bij om een account aan te maken. De reden waarom ze een account aanmaakte, was omdat ze wilde weten waar haar vrienden zich mee bezighielden, en om inspiratie op te doen. Al snel veranderde haar focus en werd ze zelf een bron van inspiratie. In het begin werd ze geplaagd door klasgenoten en vrienden vanwege haar vroege participatie aan Instagram, en het feit dat ze haar profiel met anderen deelde. Ze besloot dit te negeren en haar hart te volgen. Haar grote interesse in sociale media in combinatie met haar gevoel voor zaken, leidde ertoe dat ze al snel besefte wat haar volgers wilden, en waar ze het gat in de markt kon vullen; haar succes werd een feit. Ze gelooft dat de sleutel tot succes op Instagram bestaat uit durven eerlijk en open te zijn in zowel goeie als slechte tijden, en dat ze niet op alles filters plakt maar het leven toont zoals het echt is. Open en eerlijk zijn voelt natuurlijk aan voor haar. Natuurlijk speelt het in haar voordeel dat ze, zoals zij het omschrijft, ietwat gek en energierijk is, want dat zorgt ervoor dat er heel wat gebeurt in haar leven.

Werken als een voltijds influencer, in combinatie met modelleren en acteren kost natuurlijk veel tijd. Om bij te blijven met alles, vindt Hailee het belangrijk om haar leven goed te organiseren. Ze volgt een schema en begint elke ochtend met een wandeling en een kop koffie in het park terwijl ze alles wat ze moet doen gedurende de dag doorloopt. Ze schrijft vervolgens alles op een whiteboard dat ze op haar deur heeft gehangen. “Ik visualiseer mijn projecten en wat ik doe – als het alleen digitaal is, is het op een of andere manier niet echt en daarom schrijf ik alles op het bord,” legt ze uit.

Naast de dagelijkse routine zorgt ze er ook voor dat ze mediteert en verschillende types mindfulness-oefeningen doet om haar ademhaling te verbeteren en zich goed te voelen. Ze is van mening dat de sleutel positieve energie is, daarom richt ze zich altijd op het positieve en communiceert dit zowel in haar denken als doen.

Hailee gelooft er sterk in om altijd je eigen weg te gaan en je nooit te verontschuldigen voor wie je bent. Het feit dat ze altijd haar eigen gang gaat, is iets dat in haar collectie met iDeal Of Sweden kunt zien. De eerste keer dat Hailee in contact kwam met iDeal was op een brunch waarvoor ze was uitgenodigd in Los Angeles. Ze zegt dat ze eerder nooit echt om telefoonhoesjes gaf, maar dat ze echt dol is op de ontwerpen van iDeal Of Sweden omdat ze oprecht en cool aanvoelen, zonder te hard te proberen.

Hailee heeft de inspiratie gevonden voor haar collectie in het trendy Los Angeles, bijvoorbeeld door het observeren van straatstijl-trends in de stad. Hailee beschrijft de stijl in LA als zeer 90’s en relaxed, waarbij een typische outfit bestaat uit sneakers, jeans, een topje en grote oorbellen. Het Hand Drawn hoesje is geïnspireerd door de jaren 90 en door films en kunst uit dat decennium. Het hoesje bestaat uit een prachtige kleurenmix van pastelgeel en roze met elementen van goud en turkoois erin. Striped Roses daarentegen is eleganter en, zoals de naam doet vermoeden, bestaat het uit prachtige rode rozen tegen een zwart-wit gestreepte achtergrond. Dit hoesje is ook geïnspireerd op de trends in Los Angeles, waar rozen echt trendy zijn, en Hailee meent dat het hoesje tegen de gestreepte achtergrond eleganter wordt. Het ontwerp van All Eyes On Me is een nieuwe kijk op de trend met oogafdrukken die we recentelijk veel hebben gezien. Het hoesje is geïnspireerd door make-up, oogschaduw en tutorials. Hailee gelooft ook dat ogen het belangrijkste deel van een mens zijn. De witte achtergrond doet de hoes stijlvol aanvoelen terwijl het tegelijkertijd een speelsheid uitstraalt met de geïllustreerde ogen en het hart.

 

”March to your own drum and never apologize for being you.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Nu kopen