Hannalicious X iDeal Of Sweden


Stijlvol en klassiek ontwerp met een duidelijk luxueus tintje – de samenwerking tussen iDeal of Sweden met de modieuze influencer Hanna Friberg is hier!

Hanna Friberg, alom bekend als Hannalicious is een befaamde influencer en blogger met een grote passie voor design. Gedurende de afgelopen tien jaar heeft ze een populaire blog onderhouden met een focus op mode en levensstijl terwijl ze tegelijkertijd haar sociale mediakanalen ontwikkelde. Het afgelopen jaar heeft ze verder gewerkt aan haar succes door haar eigen kledingcollecties te ontwerpen.

Hanna omschrijft haar collectie aan telefoonhoesjes voor iDeal Of Sweden als net en simpel met dat tikkeltje extra. Het kleurschema gaat van subtiel en elegant zwart en wit naar fellere accenttonen zoals koraal, muntgroen en turquoise.

Een hoesje van Hannalicious X iDeal Of Sweden geeft je hele look net dat beetje extra!

Dramatic Dazzle

Zwart marmer met prachtig gebarsten aderen dat, in combinatie met de zwarte rots, een exclusief en dramatisch gevoel creëert. Marmer en goud is een tijdloze combinatie, gebouwd op de symmetrie tussen de koude, onregelmatige adering van het marmer en de warme verblinding in de gouden tint. "Dramatic Dazzle" verenigt de eenvoudige elegantie van zwart marmer met de glinsterende elementen van goud. Een klassiek en stijlvol hoesje met een onmiskenbaar vleugje luxe.

Coral Crush

Agaat is een van de oudste edelstenen en wordt al duizenden jaren als decoratief materiaal gebruikt. Er wordt voorspeld dat het de competitie aangaat met marmer, en het is een duidelijke interieurtrend geworden voor dit seizoen. Rood en roze zijn de afgelopen jaren gecombineerd, en de twee zijn een voor de hand liggende kleurencombinatie binnen de modewereld geworden; de tinten tussen deze kleuren zijn tijdlozer dan ooit. "Coral Crush" combineert twee trends in één hoesje met het unieke agaatpatroon in een prachtig kleurenpalet op basis van koraaltinten.

Golden Glamour

Wit marmer is ontzettend stijlvol en de combinatie van witte en lichtgrijze paren is perfect te combineren met verschillende accentkleuren. Het marmer wordt vaak gekenmerkt door de zwevende textuur die ontstaat door de beweging wanneer kalksteen wordt blootgesteld aan druk en hoge temperaturen. "Golden Glamour" vertegenwoordigt de originele beweging samen met elementen van glinsterend goud. Een tijdloos, glamoureus hoesje dat gegarandeerd elegantie geeft aan elk stuk in je garderobe.

Magical Mint

De edelsteen agaat, vervaardigd uit dunne parallelle lagen, creëert een verschuiving in haar kleuren. Agaat creëert een natuurlijk en uniek gevoel terwijl het er ongelooflijk luxueus uitziet. Het "Magical Mint" hoesje toont deze natuurlijke lagen van het agaat door frisse en koele tinten muntgroen en turquoise. De nette luxe van het agaat en het koelere kleurenpallet worden afgewogen door warme gouden accenten die een magische esthetiek creëren.

Kom meer te weten over Hanna


iDeal of Sweden ontmoette de stijlvolle Hanna Friberg voor een interessant gesprek over mode, persoonlijke stijl en haar levenslange interesse in ontwerpen. Uiteraard werd ook het ontwerp van haar gloednieuwe collectie luxueuze mobiele hoesjes uitgebreid besproken.

Hanna is geboren en getogen in het pittoreske stadje Söderköping en woont momenteel in het centrum van Stockholm, in de Östermalm-wijk. Haar werkplek is echter gans de wereld. Tien jaar geleden begon Hanna te bloggen over haar leven en outfits, en de blog werd algauw een succes. Sindsdien zijn haar blog en sociale media-accounts haar carrière geworden, en dat leidde op zich tot ontwerpen. Kledingontwerpen werden eerst uitgebracht onder haar eigen merk, en nu heeft Hanna een verzameling fantastische mobiele hoesjes ontworpen.

Hanna kwam op onze lunchmeeting ontspannen en elegant aan, met een wit topje en een bijpassende broek, en een prachtige roze jas. Het is duidelijk dat ze een passie heeft voor mode en trends, en dat haar stijl zowel uitgedacht als voor de hand liggend is – iets dat heel wat mensen willen bereiken, maar waar slechts weinigen in slagen. Na slaatjes te bestellen, begonnen we te praten over Hanna’s persoonlijke stijl en hoe haar voorkeuren in de loop der jaren zijn veranderd. Hanna legde uit dat ze altijd al geïnteresseerd was in ontwerp en mode; zo leende ze als kleine meid geregeld de portefeuilles en hakken van haar moeder.

Haar fascinatie voor mode is alleen maar sterker geworden en vandaag heeft ze haar persoonlijke stijl gevonden door verschillende stukken te mixen en geen trends te volgen, en door haar eigen lichaam en de stukken te leren kennen die er het best bij passen. Het vinden van een persoonlijke stijl kan enige tijd duren, en Hanna zegt dat haar zoektocht naar stijl van het ene extreem naar het andere ging, van punk naar preppy bijvoorbeeld, en dat ze vaak met kledij experimenteert. Tijdens haar schoolcarrière was ze vaak de trendsetter van de groep, en haar klasgenoten volgden haar maar al te graag.

Hanna’s interesse in het ontwerpen van haar eigen kledij kwam echter niet voort uit de noodzaak om te experimenteren, maar vanuit het feit dat ze een nood zag voor meisjes met rondingen. Ze merkte dat de meeste kledij ontworpen was om kleine maatjes te passen, wat vrij ongewoon is – behalve in de modelbranche.

Hanna werd geïnspireerd door de creative director van Balmains, Oliver Rousteing. Zijn eenvoudige, nette sfeer met een vleugje drama en rock ’n roll sprak haar erg aan.

Hanna heeft heel wat talenten, maar tekenen is er geen van, dus maakt ze haar ontwerpen voornamelijk met woorden en afbeeldingen.

Ze gebruikt kleurenschema’s en trendrapporten, geeft voorbeelden en stelt ontwikkelingsgebieden voor. Tijdens het maken van de nieuwe collectie mobiele hoesjes heeft ze voortdurend contact gehad met het creatieve team van iDeal Of Sweden en vrienden om advies gevraagd. Het is altijd goed om een extra paar ogen te hebben en om stijlvolle vrienden te hebben, legde Hanna met een glimlach uit.
Hanna omschrijft de Hannalicious X iDeal Of Sweden-collectie als ongecompliceerd met dat beetje extra. Net zoals de ontwerpen waar ze naar op zoek is, heeft ze gekozen voor een simplistische, klassieke esthetiek met een extra vleugje drama en glamour. De kleurnuances variëren van basiszwart tot accentkleuren zoals turquoise en koraal. Alle hoesjes hebben gouden elementen, aangezien Hanna ongetwijfeld een ‘gouden persoon’ is.
Hanna’s vier tips voor je zoektocht naar je eigen stijl:

Hanna’s vier tips voor je zoektocht naar je eigen stijl:

1. Doe enkel kleren aan waar je je comfortabel in voelt.


Je comfortabel voelen in je kleding zorgt voor een ontspannen, zelfbewuste sfeer en maakt de hele outfit aantrekkelijker. Comfortabel staat gelijk aan aantrekkelijk.

2. Durf nieuwe stijlen te proberen en wees creatief.


Het helpt om verschillende soorten kledij en stijlen uit te proberen om te zien wat je wel en niet leuk vindt.

3. Mix en match kleuren.

Creatief zijn met kleuren is de sleutel. Onverwachte kleurencombinaties creëren een interessante algemene indruk. Probeer een felle tint te combineren met een zachte, eenvoudige tint.

4. Wees comfortabel in je eigen lichaam en begin altijd daar mee.

Experimenteer met stukken om je lichaamsvorm aan te vullen en om te ontdekken waar je je het meest aantrekkelijk in voelt. Begin daar en vind de belangrijkste stukken voor je vorm en lichaam. “Een duidelijk afgelijnde taille is bijvoorbeeld altijd een sleutel voor me geweest,” zegt Hanna.

“Mijn collectie voor iDeal Of Sweden is stijlvol en klassiek met dat beetje extra luxe.”


iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Nu kopen