La Escuela iDeal in Colombia

IDEAL OF SWEDEN is er trots op La Escuela Ideal in Noord-Colombia te ondersteunen. Elk jaar geven we 150 kinderen de kans om hun beste toekomst op te bouwen.

IDEAL OF SWEDEN is er trots op La Escuela Ideal in Noord-Colombia te ondersteunen. Elk jaar geven we 150 kinderen de kans om hun beste toekomst op te bouwen.

Elk kind heeft recht op een geweldige onderwijservaring. Onderwijs kan de weg uit de armoede zijn, een kans op een zelfstandig leven en een kans om een verschil te maken in de wereld. We willen elk kind toegang geven tot goed onderwijs en daarom hebben we samen met de Zweedse liefdadigheidsorganisatie Ankarstiftelsen een verandering teweeggebracht.

Samen zijn we begonnen aan een missie om een school te bouwen in Noord-Colombia. Gelegen in Hurraichichon, een klein stadje in de provincie La Guajira, ligt het nieuwe \"La Escuela Ideal\" in het hart van een enorm geïsoleerde, nauwelijks toegankelijke omgeving. De toegang tot school is een uitdaging voor veel kinderen in de plattelandsgemeenschappen en de meeste scholen hebben een gebrek aan middelen om hun gebouwen uit te breiden of zelfs intact te houden. Daarom heeft IDEAL OF SWEDEN ervoor gekozen om een bijdrage te leveren en ervoor te zorgen dat lokale kinderen toegang hebben tot het onderwijs dat ze zo terecht verdienen.

Na de voltooiing van het bouwproces in oktober 2018 werd de school geschonken aan de gemeenschap en heeft ze onlangs haar deuren geopend voor de kinderen uit de omgeving. La Escuela Ideal\", dat twee klaslokalen omvat, geeft 150 kinderen de kans om waardevolle kennis op te doen om hen elk jaar weer te helpen hun toekomst op te bouwen. We zijn niet alleen dankbaar voor de kans om deze jonge mensen te helpen zich te ontplooien, maar ook om onze middelen en expertise te gebruiken om ondersteuning te bieden waar dat het meest nodig is.