HOME IS HERE.

A LITTLE MORE MEANINGFUL. A LITTLE MORE CONSCIOUS. A LITTLE MORE IMPACTFUL.
OUR CHOICES MEAN THE WORLD. EACH STEP WE TAKE, EACH GENTLE GESTURE, MAKES A WHOLE WORLD OF DIFFERENCE.

#YELLOWFORCHANGE

Elke minuut worden er een miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik gekocht. Elk jaar lekken er tussen de 5 en 13 miljoen ton plastic flessen voor eenmalig gebruik in onze oceanen, wat fataal kan zijn voor vogels en zeedieren. Als deze trend zich voortzet, zullen de oceanen in 2050 gevuld zijn met meer plastic dan vis in termen van gewicht. Samen met GLACIAL willen we verandering teweegbrengen door onze gewoonten en routines in vraag te stellen en een bewustere relatie met de consumptie van plastic voor eenmalig gebruik aan te gaan.

Voor Wereldwaterdag 2020 hebben we onze krachten gebundeld met GLACIAL om de natuur te vieren en te streven naar een duurzamere aanpak van de consumptie en om de verschuiving naar multifunctionele kunststoffen te bevorderen. #YellowForChange is een campagne om de bewustwording te stimuleren in de richting van overconsumptie en het omarmen van de schoonheid van de natuur waarin we leven. Met de aankoop van de gele IDEAL OF SWEDEN x GLACIAL-fles zet u een kleine stap in de richting van een duurzamere levensstijl.

“We zijn echt super-enthousiast om met IDEAL OF SWEDEN te werken, omdat beide bedrijven geworteld zijn in een gemeenschappelijk streven naar het creëren van alledaagse luxe die een lange levensduur bevordert. We zijn toegewijd aan het stimuleren van het meervoudig gebruik van producten, waarbij we altijd de kwaliteit boven de kwantiteit stellen. Samen willen we een betere, bewustere toekomst creëren. " 

- Jonas en Pär, medeoprichters bij GLACIAL

Zowel IDEAL OF SWEDEN als GLACIAL zijn opgewonden om samen te werken met een verscheidenheid aan wereldwijde beïnvloeders om Wereldwaterdag 2020 en de Yellow For Change campagne te vieren. Onder andere Bianca Ingrosso, Eveline Karlsen en Sylvie Meis sluiten zich aan bij het initiatief en promoten de limited edition flessen.

Een bewuste samenwerking

Als waardegedreven bedrijf gelooft IDEAL OF SWEDEN in het gebruik van duurzame, multifunctionele materialen, waarbij kwaliteit een van onze meest intrinsieke waarden is. Alle ontwerpen zijn 100% veganistisch en wreed, want we streven naar de hoogste kwaliteit en ethische normen in alles wat we doen. Onze producten zijn met de hand gemaakt van zorgvuldig ingekochte, hoogwaardige materialen en geproduceerd in overeenstemming met de Europese normen en richtlijnen, evenals REACH gecertificeerd ("Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals").

Om onze sociale en ecologische erfenis te verbeteren, heeft IDEAL OF SWEDEN onlangs 100% recycleerbare verpakkingen geïntroduceerd. We streven er ook naar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door onze producten en verpakkingen zo klimaatvriendelijk mogelijk te vervoeren. In 2020 willen we ten minste 40% van onze bestellingen via de zee verzenden.

“Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp voor IDEAL OF SWEDEN. Wij geloven in transparantie en in het effenen van de weg voor een duurzame toekomst van ons merk. Met meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd is het onze verantwoordelijkheid om onze klanten te informeren en hen aan te moedigen om actie te ondernemen ten behoeve van onze planeet. Onze samenwerking met GLACIAL is het begin van het aanzwengelen van verandering.” 

- Joachim Lindström, CEO van IDEAL OF SWEDEN

Het maken van verantwoorde keuzes in ons dagelijks werk is een essentieel aspect van het aanzwengelen van verandering. De natuur is ons huis, onze bron en onze grootste muze, en om die te koesteren is het om er voor te zorgen. Want beetje bij beetje wordt een beetje veel.

ONZE PRINCIPES

Om duurzaamheid in onze producten te integreren, hebben we ook onze inspanningen opgevoerd om nieuwe materialen te vinden om een duurzamere levensstijl te promoten die onze planeet niet bedreigt. Voorafgaand aan de levering wordt elk product op kwaliteit getest om er zeker van te zijn dat elk product aan zowel jouw en onze verwachtingen voldoet.

100% SOCIAAL ENGAGEMENT

We geloven in een verantwoorde manier van zakendoen en we houden van de mensen met wie we werken. Van ons hoofdkantoor in Zweden tot onze werknemers over de hele wereld, we willen dat ons team zich thuis voelt bij iDeal of Sweden en geniet van hun tijd op het werk.

100% VEGANISTISCH EN DIERVRIENDELIJK

Door het gebruik van diervriendelijk premium PU-materiaal bestrijden we actief de dieronvriendelijkheid en de ondermaatse, vaak giftige werkomstandigheden binnen de leerindustrie. Premium PU is ook duurzamer en heeft een langere levensduur dan echt leder.

100% RECYCLEERBAAR

Omdat de natuur onze grootste muze is, streven we er voortdurend naar om onze sociale en ecologische erfenis te verbeteren. Om recycling voor jou zo makkelijk te maken, hebben we al onze verpakkingen zo ontworpen dat ze 100% recycleerbaar zijn.