WIJ GELOVEN IN TRANSPARANTIE

Wij geloven in een verantwoorde manier van zakendoen en we houden van de mensen met wie we samenwerken. Van ons hoofdkantoor in Zweden tot onze werknemers over de hele wereld willen we dat ons team zich thuis voelt bij iDeal of Sweden en geniet van hun tijd op het werk.

Wij geloven in het werven van het beste talent voor onze teams, ongeacht geslacht, leeftijd, religie of etniciteit. We willen dat ons team wordt gevuld met de meest gekwalificeerde kandidaten en we stimuleren een gevarieerde werkomgeving. We nemen ook een grote verantwoordelijkheid als het gaat om onze aannemers en fabrieken. Door ze regelmatig te bezoeken, zorgen we er voortdurend voor dat al onze producten worden gemaakt in uitstekende productiefaciliteiten en onder arbeidsomstandigheden die de rechten en het welzijn van werknemers ondersteunen, omdat ze een essentieel onderdeel zijn van onze iDeal of Sweden familie.

Al onze producten en productieprocessen voldoen aan de Europese normen en richtlijnen. Onze productprocessen zijn REACH-gecertificeerd (\"Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals\"), waardoor de productie en het gebruik van chemische stoffen wordt beperkt en potentiële bedreigingen voor zowel de menselijke gezondheid als het milieu worden uitgesloten.