A MARBLE AFFAIR Featuring Bianca Ingrosso


Gepolijst marmer en haar sculpturale patronen vormen de definitie van tijdloze schoonheid. Als een ode aan het kostbare materiaal dat sinds de oudheid wordt gebruikt en aanbeden, hebben we het vertaald in een verzameling klassieke maar modieuze accessoires. Van strak tot speels, de kenmerkende textuur maakt elk ontwerp tot een uniek kunstwerk.

Carrara Gold

Carrara marmer wordt gedolven in Toscanië en is sinds mensheugenis gebruikt in sculpturen en architectuur, dus het is de essentie van het begrip ‘tijdloos’. De gouden highlights in deze variatie zorgen voor een uniek aspect, en geven een prachtige harmonie met de gouden details van het hoesje ontwerp.

Outer Space Agate

Het flamboyante hoesje is geïnspireerd op agate rock en zijn buitengewone eigenschappen. Grijze, witte en gouden details smelten samen in dit opvallende ontwerp, waardoor dit oude rotstype modern en eigentijds aanvoelt.

Golden Swirl

Met een unieke combinatie van luxe gouden elementen en een witmarmeren achtergrond is dit exclusieve ontwerp niets minder dan magie. Wit en goud is niet voor niets een populaire kleurencombinatie… Het eleveert vrijwel elke look in een oogwenk! Golden Swirl is een echte blikvanger die snel een nieuwe favoriet zal worden in je accessoire-garderobe.

Golden Jade Marble

Dit hoesje is geïnspireerd op de diepe mosgroene tinten van de jadesteen en luxueuze gouden en witte marmeren details. De combinatie van kleuren en het asymmetrische patroon vormen een art-deco-achtige pastiche van verschillende stenen, waardoor het hoesje een nieuwe en vooruitstrevende look krijgt.

THE BIANCA EFFECT

28 februari 2019

The Bianca effect

Bianca loves that her collaboration with iDeal of Sweden is easy-going and uncomplicated. “We always have a good vibe and time together, which...

iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Nu kopen