ZEG HALLO TEGEN DE GALAXY S10 SERIES


Het is officieel – de Samsung Galaxy S10-serie is hier. Ontdek onze nieuwe modieuze hoesjes voor de Galaxy S10, S10E en S10 + en wees de eerste die je gloednieuwe telefoon een frisse look geeft met onze populairste ontwerpen. Tijdens het tienjarig jubileum van Samsung is de Galaxy S10-serie het exclusieve nieuwe paradepaardje van het merk. Kies tussen Carrara Gold, Golden Jade Marble, Port Laurent Marble en STHLM Wallet om je hypermoderne telefoon extra luxe te geven!

Carrara Gold

Carrara marmer wordt gedolven in Toscanië en is sinds mensheugenis gebruikt in sculpturen en architectuur, dus het is de essentie van het begrip ‘tijdloos’. De gouden highlights in deze variatie zorgen voor een uniek aspect, en geven een prachtige harmonie met de gouden details van het hoesje ontwerp.

Port Laurent Marble

Port Laurent marmer, met haar zwarte basis, en goude en blauwe highlights, is enorm dramatisch met een vleugje elegante decadentie. Marmer is ongetwijfeld de trend om in de gaten te houden. De afgelopen jaren is het alsmaar populairder geworden, en het ziet er niet naar uit dat de hype snel gaat afbouwen. Wat we geweldig vinden is de mix van klassiek en modern dat een luxueus gevoel geeft, alsook een glamoureuze schijn.

Golden Jade Marble

Dit hoesje is geïnspireerd op de diepe mosgroene tinten van de jadesteen en luxueuze gouden en witte marmeren details. De combinatie van kleuren en het asymmetrische patroon vormen een art-deco-achtige pastiche van verschillende stenen, waardoor het hoesje een nieuwe en vooruitstrevende look krijgt.

Sthlm Wallet

De STHLM portefeuillehoes werd gecreëerd met de prachtige, modebewuste Zweedse hoofdstad in gedachten, aangezien we de essentie van deze creatieve en steeds-evoluerende stad wilden bewaren. Met nette lijnen en een minimalistisch design dat zowel modern en tijdloos is, voldoet de STHLM portefeuille aan alle verwachtingen van Scandinavisch design erfgoed, gevierd omwille van haar simpele esthetiek. De portefeuille voelt juist aan in het moment zelf, en kan ook voor langdurige tijd gebruikt worden. Dit weerspiegelt de stad zelf: perfect mee met de trends in haar cultuur en haar razendscherpe technologische industrie, terwijl ze ook kan terugblikken op een rijke, uitgebreide geschiedenis.

iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Nu kopen