Over iDeal Of Sweden


iDeal of Sweden is een Zweeds mode en lifestyle merk voor mobiele telefoonaccessoires. Wij streven naar het creëren van modebewuste productontwerpen, gecombineerd met functionele oplossingen als een deel van het iDeal Concept met onderling verwisselbare Coques à la Mode, portefeuilles en magnetische houders die allemaal naadloos samenwerken. Het bedrijf werd gevestigd in 2013 met als doel de meest innovatieve producten te produceren die ertussen uit springen en een verschil maken in het leven van de mensen.

Met Kwaliteit, Design en Functies als onze kerndoelstellingen, vervaardigen we onze producten uit zorgvuldig geselecteerde materialen. Wij ontwerpen onze producten zelf, met de inspiratie die we opdoen op modeshows en de meest recente catwalks - terwijl we natuurlijk constant streven naar innovatieve en functionele oplossingen. iDeal of Sweden ontstond uit innovatie en nieuwsgierigheid, en is tot op de dag van vandaag ons stokpaardje. Voor ons is niets ooit echt af, alles kan steeds verbeterd worden.

"Onze visie is de voor de hand liggende keuze te worden voor telefoonaccessoires, en dat elk product dat onze klanten in handen komt, uiteindelijk geliefder wordt dan het product dat het beschermt."

ONTWORPEN IN ZWEDEN


 

KWALITEIT

We streven de hoogste kwaliteit na in alles wat we doen. Dat omvat alles, gaande van het manueel vervaardigen van onze producten tot ons duurzaam denken. Elk product wordt getest op kwaliteit voor levering, en is vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen die onze hoogwaardig zijn qua kwaliteit. We nemen ook onze verantwoordelijkheid aangaande het milieu, en al onze producten zijn conform de Europese standaarden en richtlijnen.

FUNCTIE

iDeal of Sweden focust op constant nieuwe innovatieve functies voor onze producten ontwikkelen, met als doel het dagdagelijkse leven van mensen in beweging te vergemakkelijken. Bij elk product proberen we zoveel mogelijk slimme oplossingen en functies te bedenken - in perfecte balans met het ontwerp van het product. De telefoon is meer dan ooit het meestgebruikte voorwerp in het dagdagelijkse leven, de populariteit en belangrijke rol die het speelt in onze levens maken het ook alsmaar belangrijker om de meest optimale, functionele en trendy hoes te ontwikkelen.

 

ONTWERP

Geïnspireerd door de meest courante modeshows en catwalk trends, ontwerpen we onze producten hier in Zweden. Wij dagen onszelf elke dag opnieuw uit op gebied van productontwikkeling, en besteden aandacht aan elk klein detail, omdat het een groot verschil maakt. Design gaat niet alleen over hoe een product eruitziet, het gaat ook over hoe het aanvoelt en werkt. Vorm moet in harmonie zijn met functie - dat gevoel willen we overbrengen met onze producten.

MATERIAAL

Al onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige, zorgvuldig geselecteerde materialen. We zijn vooral heel fier over ons Premium PU materiaal, dat identiek -maar duurzamer- is dan echt leder; perfect voor telefoonaccessoires die heel wat slijtage doormaken. Premium PU zorgt er ook voor dat onze premium producten betaalbaar zijn, en perfecte kwaliteit voor uw geld.

iDeal Of Sweden

The Masculine Collection

Geïnspireerd door de slimste, sterkste en meest modebewuste mannen

Nu kopen