Car Mount
29.99 EUR

Black

Op voorraad
  • Snelle bezorging
  • 14 dagen retour
  • Gegarandeerde 1-jarige
visa_darkmastercard_darkklarna_dark

De IDEAL Auto Houder is een universele magnetische telefoonhouder voor auto's, die makkelijker te gebruiken is dan uw veiligheidsgordel. Het is compatibel met alle telefoons en alle auto's, en de unieke Sticky Gel zuignap can op eender welk oppervlak vastgemaakt worden, en is daarom ideaal voor dashboards en voorruiten. Dit product maakt gebruik van de meest kwalitatieve N52 magneten, en zal uw telefoon perfect vasthouden zonder de functies te storen. Dankzij hoogwaardige silicone is er een maximum aan wrijving en geen gevaar op slippertjes.

Met zowel de telefoon als de weg in uw zichtveld, laat de IDEAL Auto Houder u toe om makkelijk GPS instructies te volgen, te sms'en of belangrijke telefoontjes aan te nemen. Wanneer u de wagen verlaat, kan u makkelijk uw telefoon uit de houder nemen. De Auto Houder heeft ook 360° aanpassingsvermogen, voor flexibel en dagdagelijks gebruik.

De IDEAL Auto Houder wordt geleverd met twee 3M ultradunne metalen plaatjes die op de telefoon of in een hoesje kunnen worden bevestigd. De IDEAL Auto Houder werkt naadloos samen met IDEAL magnetische hoesjes en portefeuilles.