Brown

34.9926.24 EUR
London Wallet
Selecteer telefoonmodel
Niet op voorraad
  • Snelle bezorging
  • 14 dagen retour
  • Gegarandeerde 1-jarige
visa_darkmastercard_darkklarna_dark

De London Wallet is onze dunste, lichtste en elegantste portefeuille voor mobiele telefoons, met een hoogwaardige afneembare plastic hoes die de telefoon beschermd houdt. De magnetische sluiting aan de zijkant zorgt voor een zo slank mogelijk profiel, zodat de portefeuille gemakkelijk in elke jean- of jaszak past. De discreet uitgesneden luidsprekeropening maakt gesprekken met een gesloten deksel mogelijk, zodat de portefeuille te allen tijde beschermd is. De luxueuze suède voering aan de binnenkant van de hoes zorgt voor een optimale bescherming en een premium gevoel.
De London Wallet is geïnspireerd op de drukke straten van Londen en gemaakt voor de modebewuste zakenpendelaar, met gemakkelijk toegankelijke kaartsleuven aan de achterkant voor maximaal vier kaarten - perfect geschikt voor metrokaarten.

Een zwarte, kwalitatief hoogwaardige, magnetisch afneembare, standaardhoes wordt meegeleverd, waarmee je je telefoon eenvoudig kan afkoppelen voor je gemak. De hoes is ook uitwisselbaar met een van onze magnetisch compatibele covers als onderdeel van Accessories of Attraction. Accessories of Attraction is een geselecteerd assortiment van producten die moeiteloos uitwisselbaar zijn en naar elkaar toe getrokken kunnen worden door een eenvoudige magnetische klik. Uitgerust met sterke, maar lichtgewicht magneten, stellen onze producten je in staat om de meest perfecte matches te creëren en zinvolle verbindingen te maken, tot in elk detail van je leven.