Stel je eigen pakket samen: Koop 3 producten, betaal slechts voor 2.

70%

reviews

Details

  • Inclusief afneembare riem
  • Magnetische knopsluiting aan de voorkant
  • 3 kaartsloten plus 1 groter slot voor cash
  • Inclusief een hoogwaardige zwarte standaardhoes
  • Onderdeel van Accessories of Attraction

SKU: IDMC-IXR-156

Saffiano Green

39.9912 EUR
Home /
  • Snelle bezorging
  • 14 dagen retour
  • Gegarandeerde 1-jarige

De Mayfair Clutch vond zijn inspiratie in de trendy Londense wijk Mayfair. Geflankeerd door andere historische gebieden zoals Westminster, Soho, Piccadilly Circus en Hyde Park, vind je in Mayfair het prachtige Grosvenor Square, de Royal Academy of Arts, en het Bond Street Station tussen een overvloed aan stijlvolle boetieks. We wilden dat aura van elegantie en stijl vastleggen met een tijdloos en smaakvol kleurenpalet, dat ervoor zorgt dat de zaak nog meerdere seizoenen kan duren. De wijk Mayfair zal niet snel uit de mode raken en de Mayfair Clutch ook niet.

De moderne clutch is ontstaan in Engeland tijdens de Industriële Revolutie toen mensen met de trein begonnen te reizen en ergens hun munten en spullen moesten neerleggen. De Mayfair Clutch brengt die geest in het heden en is ontworpen voor mensen die onderweg licht willen reizen - of gewoon snel toegang willen hebben tot hun belangrijkste kaarten en telefoon zonder een grote tas. De drie binnenste kaartsleuven bieden plaats aan maximaal zes kaarten en een extra, grotere sleuf is perfect voor contant geld en biljetten. Je heb alles wat je nodig hebt direct beschikbaar zodat de clutch perfect is voor een avondje uit in de stad of gewoon een ontspannen wandeling door de straat.

De clutch is met de hand gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen, zowel voor hun kwaliteit en milieuvriendelijkheid. De luxueuze zachte microvezel voering beschermt je telefoon, voorkomt krassen en geeft de tas een premium gevoel, terwijl de discrete magnetische sluiting met de magnetische knop uiterst eenvoudig te gebruiken is, veiliger dan een standaard magnetische sluiting en gladder dan een klassieke knop. Een zwarte, magnetisch afneembare, standaardhoesje van hoge kwaliteit is inbegrepen, waarmee je je telefoon gemakkelijk kan losmaken voor het gemak. De case is ook uitwisselbaar met een van onze magnetisch compatibele covers als onderdeel van Accessories of Attraction. Accessories of Attraction is een geselecteerd assortiment van producten die moeiteloos uitwisselbaar zijn en naar elkaar toe getrokken worden door een eenvoudige magnetische klik. Uitgerust met sterke, maar lichtgewicht magneten, stellen onze producten je in staat om de meest perfecte matches te creëren en zinvolle verbindingen te maken, tot in elk detail van je leven.