Saffiano Pink
Mayfair Clutch
39.99 EUR
Op voorraad
Snelle bezorging
30 dagen retour
Gegarandeerde 1-jarige
visa_darkmastercard_darkklarna_dark
Overzicht
Details

De Mayfair Clutch vond haar inspiratie in het modebewuste Mayfair district in Londen. Geflankeerd door andere historische gebieden zoals Westminster, Soho, Piccadilly Circus en Hyde Park, vind je in Mayfair het prachtige Grosvenor Square, de Royal Academy of Arts, en Bond Street Station, samen met nog een heleboel stijlvolle boetieken. Wij wilden die aura van elegantie en stijl bezielen, met een tijdloos en smaakvol kleurpalet, wat ervoor zorgt dat de hoes nog heel wat seizoenen meekan. Het Mayfair district blijft sowieso trendy in de nabije toekomst, en hetzelfde geldt voor de Mayfair Clutch.
De moderne clutch is afkomstig uit Engeland en dateert uit de Industriële Revolutie wanneer mensen begonnen te reizen met de trein en hun pasgeld en bezittingen ergens moesten bewaren. De Mayfair Clutch zorgt voor die vibe in het heden, en is bedoeld voor mensen die in transit zijn en graag licht reizen - of gewoonweg snel toegang moeten hebben tot hun meest belangrijke kaarten en telefoon zonder een grote tas. De drie kaartsloten aan de binnenkant houden zo’n zes kaarten, en een bijkomend, groter slot is perfect voor cash en biljetten. U heeft meteen alles wat u nodig heeft, en dat maakt de clutch zo ideaal voor een nachtje uit of gewoon voor een wandelingetje in de stad.
De clutch is manueel vervaardigd uit materialen die zorgvuldig geselecteerd werden op basis van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Het luxueuze zachte interieur, bestaande uit microfiber voering, beschermt uw telefoon, voorkomt krassen en geeft de hoes een premium gevoel, terwijl de discrete magnetische knop enorm makkelijk is in het gebruik, veiliger dan een standaard magnetische gesp en makkelijker dan een klassieke knop.
Inclusief een hoogwaardige zwarte standaardhoes, hetgeen u toelaat uw telefoon makkelijk los te maken wanneer u niet de hele clutch nodig heeft. De hoes kan tevens vervangen worden door eender welke magnetisch compatibele hoes die deel uitmaakt van The iDeal Concept, hetgeen u toelaat de cover en de portefeuillehoes op elkaar af te stemmen, naargelang uw persoonlijke stijl.

Gerelateerde producten

WEES DE EERSTE DIE HET WEET

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over exclusieve aanbiedingen en productreleases.
U kunt zich op elk gewenst moment afmelden en we houden uw gegevens altijd veilig en beveiligd.