THE NEW UTILITY met Bianca Ingrosso


Altijd in beweging en altijd verbonden, zo viert The New Utility de dagelijkse helden die het verschil maken. Het exclusieve iDeal Concept-assortiment van magnetisch compatibele accessoires omarmt modern gemak en biedt moeiteloze luxe en maximaal comfort voor de hedendaagse verbonden levensstijlen.

Fashion Case

Stijlvolle telefoonhoesjes ontworpen en geïnspireerd door de laatste modetrends. Kleed uw telefoon in de heetste kleuren en ontwerpen van dit jaar. We beschouwen kwaliteit, functionaliteit en een hoge standaard dan ook als onze belangrijkste waarden.

Mayfair Clutch

De clutch is manueel vervaardigd uit materialen die zorgvuldig geselecteerd werden op basis van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Het luxueuze zachte interieur, bestaande uit microfiber voering, beschermt uw telefoon, voorkomt krassen en geeft de hoes een premium gevoel, terwijl de discrete magnetische knop enorm makkelijk is in het gebruik, veiliger dan een standaard magnetische gesp en makkelijker dan een klassieke knop.

Fashion Qi Charger

Handig en voortreffelijk, waardoor onze Qi draadloze oplaadpads kunnen worden gebruikt met Qi-geactiveerde smartphones. Deze handige lader ondersteunt maximaal 10W en kan worden gebruikt met iPhone XR/ Xs Max/ Xs/ X/ 8/ 8 Plus en Samsung S8/ S8 Plus/ S9/ S9 Plus/ S10 /S10+ /S10E, evenals met andere apparaten die Qi-charging ondersteunen. Het beste van alles is dat je geen stijl hoeft op te offeren in naam van functionaliteit, omdat de Qi-oplader beschikbaar is in onze populairste prints.

Power Bank & Cable

Fashion powerbank heeft een 5000mAh batterij, wat twee volledige oplaadbeurten voor je telefoon huisvest. Bovendien past het perfect in je zak of tas met het dunne design. De 2,1A output zorgt ervoor dat opladen razendsnel gebeurt. Mix & match met hoesjes en kabels in dezelfde design om je outfit te vervolledigen.

THE BIANCA EFFECT

Bianca Ingrosso voor iDeal of Sweden

Ontwerpster, onderneemster en influencer Bianca Ingrosso is een vrouw met heel wat talenten. Als een moderne muze in het publieke oog, inspireert Bianca vrouwen van alle leeftijden met haar doorzettingsvermogen, onbreekbare eerlijkheid en moeiteloze schoonheid. We hebben deze jonge krachtvrouw uitgenodigd om het nieuwe gezicht van iDeal Of Sweden te worden. Bianca brengt zachte silhouetten, simplistische vormen en haar ultieme persoonlijke stukken.

Lees meer

#iDealofSweden

"Tag your photos with #idealofsweden to be featured in our feed"

iDeal Of Sweden

Chelsea Wristlet

Nu kopen