Active Collection

Haal eens diep adem. Neem de tijd voor jezelf. Neem een moment om na te denken. Dit is het moment om te doen wat je een goed gevoel geeft, om je hoofd leeg te maken, en om één te zijn met jezelf.

6 producten
Sorteer & filter
Er zijn geen producten gevonden.

Werk slimmer en niet harder, deze producten zijn perfect voor onderweg.

Pak je tas, ga verder dan het gewone en omarm wat je machtig laat voelen. Vul je geest met motivatie en verwerk je energie in geluk. Onze actieve uitrusting helpt je onderweg. Met doordachte finesse en moderne oplossingen zullen deze items je dagelijks leven veranderen. Van tassen die verfijning en glamour uitstralen tot waterflessen die een gevoel van betrouwbaarheid en vertrouwen oproepen. Ontdek de nieuwste artikelen uit onze Active Collection A/W21.

Onze nieuwe Active Collection is gevuld met items in klassieke en trendy natuurlijke tinten van crème beige, zwart en prachtige rozetinten. De gewatteerde tassen hebben een zachte maar stoere uitstraling met een sculpturaal design. Deze tassen belichamen toegankelijkheid en alledaagse luxe, perfect voor als je onderweg bent.

Met onze nieuwe Olympia 2-in-1 tassen kun je moeiteloos overgaan van het dragen van een rugzak naar het dragen van een draagtas.

Deze 2-in1 heuptas en rugzak heeft klassieke maar gedurfde kenmerken en is veelzijdig en functioneel tegelijk. Dit design verbindt elegantie en stijl met een moeiteloze simpliciteit die past bij het dagelijkse leven. Onze gloednieuwe Olympia 3-in-1 Utility Belt is een uniek en veelzijdig design dat je dagelijkse benodigdheden georganiseerd houdt en toegankelijkheid naar een hoger niveau brengt.

Vergeet niet om overdag water te drinken, dat kan soms een vergeten en ongeprioriteerde taak zijn. Laat ons je daarmee helpen! Met onze nieuwe frisse waterflesontwerpen kun jij je drankje overal mee naartoe nemen. De flessen kunnen vloeistoffen 24 uur lang koud houden en warme dranken 12 uur lang warm.  De hele dag door gehydrateerd blijven is nog nooit zo gemakkelijk geweest, want je zou je mooie fles overal mee naartoe willen nemen, om modieus en gehydrateerd te blijven op hetzelfde moment. Gezondheid is de sleutel tot succes, dus kom vandaag nog in beweging en word de beste versie van jezelf die er is. Wij hebben de middelen om je op weg te helpen.