Telefoonhoesjes

Stijlvolle telefoonhoesjes geïnspireerd door de nieuwste modetrends.

Sorteer & filter
267 producten

TELEFOONHOESJES - TRENDY SMARTPHONEHOESJES VOOR IPHONE EN SAMSUNG

Als je op zoek bent naar een grote collectie aan telefoonhoesjes, vind je bij IDEAL OF SWEDEN een ruime keuze, geïnspireerd door de nieuwste seizoentrends.

Wij zijn ervan overtuigd dat een telefoonhoesje meer is dan slechts een bescherming van je telefoon. Een smartphonehoesje is een item dat moet overeenstemmen met je persoonlijke stijl – net zoals je kleding en thuisdecoratie ook een verlenging zijn van wie je in feite bent. Daarom dient je telefoon ook een persoonlijk en modieus accessoire te zijn.

In ons brede assortiment aan telefoonhoesjes vind je hoe dan ook één of meerdere designs die je zullen bevallen. Onze Modecollecties beschikken over talloze patronen en kleuren in heel wat verschillende ontwerpen. Als gevolg zijn de aanpasmogelijkheden van je telefoonhoesje dan ook eindeloos.

Dankzij de Accessories of Attraction zijn onze modieuze hoesjes magnetisch compatibel met bijna al onze producten, zodat je je telefoon kan aansluiten op onze magnetische portemonnees, auto- of ringhouders. Onze ultramoderne innovatie combineert mode en functionaliteit.

Ook als je op zoek bent naar draagbare batterijen en oplaadkabels in dezelfde stijl als onze meest populaire telefoonhoesjes, kan je bij ons terecht. Maak je outfit compleet met onze nieuwe productlijn, die we ook wel mode-tech noemen.

Voor de optimale bescherming van je telefoon, raden we ook het gebruik van een screen protector aan.