iPhone 11 Pro Max hoesjes

Sorteer & filter
254 producten

iPhone 11 Pro Max hoesjes - cases in de trends van het seizoen

IDEAL OF SWEDEN biedt een exclusieve selectie van fashion hoesjes voor de iPhone 11 Pro Max, geïnspireerd op de laatste mode- en interieurtrends van het seizoen. Wij zijn van mening dat telefoonhoesjes meer moeten zijn dan alleen functioneel en hebben exclusieve stijlen ontwikkeld die passen bij elke outfit en levensstijl. Met onze iPhone 11 Pro Max cases wordt je mobiele telefoon gegarandeerd een modieus trendstuk!

Onze veelzijdige telefoonhoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn niet alleen flexibel, maar ook robuust en duurzaam. Om krassen op je iPhone 11 Pro Max te voorkomen, is elke case ook voorzien van een zachte binnenvoering. Onze selectie ontwerpen is geïnspireerd op de nieuwste kleuren en materialen van het seizoen, variërend van marmer- en bloemmotieven tot geometrische prints om je telefoon te adoreren. Accessories of Attraction maakt het ook mogelijk om onze magnetische producten aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Het slimme magnetische systeem zorgt ervoor dat je je telefoonhoes gemakkelijk en veilig kunt aansluiten op elke IDEAL OF SWEDEN portefeuille of mobiele autobeugel.

Natuurlijk wil je de bijpassende oplaadaccessoires niet missen - we hebben modieuze stroombanken en oplaadkabels in verschillende designs en kleuren die passen bij je exclusieve iPhone 11 Pro Max hoesje. We raden je ook aan om je iPhone 11 Pro Max uit te rusten met onze krasbestendige schermbeschermers om krassen en scheuren te voorkomen. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je iPhone 11 Pro Max altijd goed beschermd is. Geniet van de kleine luxe van het dagelijks leven met de Accessories of Attraction.