Stel je eigen pakket samen: Koop 3 producten, betaal slechts voor 2.

Selecteer telefoonmodel
Sort & filter
Geen actieve filters
32 producten

Samsung Galaxy S22 + hoesjes - Cases geïnspireerd door de laatste trends in mode en interieur

IDEAL OF SWEDEN biedt een exclusieve selectie van fashion hoesjes voor de Galaxy S22 +, geïnspireerd op de laatste mode- en interieurtrends van het seizoen. Wij zijn van mening dat telefoonhoesjes meer moeten zijn dan alleen functioneel en hebben exclusieve stijlen ontwikkeld die passen bij elke outfit en levensstijl. Met onze hoesjes wordt je mobiele telefoon gegarandeerd een modieus trendstuk!

Onze veelzijdige telefoonhoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn niet alleen flexibel, maar ook robuust en duurzaam. Om krassen op je Galaxy S22 + te voorkomen, is elke case ook voorzien van een zachte binnenvoering. Onze selectie ontwerpen is geïnspireerd op de nieuwste kleuren en materialen van het seizoen, variërend van marmer- en bloemmotieven tot geometrische prints om je telefoon te adoreren. Accessories of Attraction maakt het ook mogelijk om onze magnetische producten aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Het slimme magnetische systeem zorgt ervoor dat je je telefoonhoes gemakkelijk en veilig kunt aansluiten op elke iDeal of Sweden portefeuille of mobiele autobeugel.

Natuurlijk wil je de bijpassende oplaadaccessoires niet missen - we hebben modieuze stroombanken en oplaadkabels in verschillende designs en kleuren die passen bij je exclusieve Galaxy S22 + hoesje. We raden je ook aan om je Galaxy S22 + uit te rusten met onze krasbestendige schermbeschermers om krassen en scheuren te voorkomen. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je Galaxy S22 + altijd goed beschermd is. Geniet van de kleine luxe van het dagelijks leven met de Accessories of Attraction.