Galaxy S20 hoesjes

Stijlvolle Galaxy S20 accessoires geïnspireerd op de nieuwste looks en interieurtrends.

Snelle bezorging
30 dagen retour
Veilige betalingen
12 producten
Je gekozen ontwerp is

Pas uw Galaxy S20 met onze handgemaakte portefeuilles aan

We hebben ons repertoire uitgebreid met handgemaakte portefeuillehoesjes voor je Galaxy S20. De materialen die gebruikt zijn om deze exclusieve collectie te creëren zijn zorgvuldig samengesteld, wat duidelijk zichtbaar is in elk tijdloos stuk. Deze gebruiksvriendelijke portemonnees zijn verrassend slank door hun indrukwekkende functionaliteit. Bewaar je creditcards en ID veilig op te slaan, terwijl je met gemak gesprekken kan beantwoorden.

Wij nodigen je uit om het model en ontwerp te kiezen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet. Of je nu een hoesje met vier of twaalf kaarten nodig hebt, wij hebben wat voor jou! We hebben al onze Galaxy S20 portefeuilles minimalistisch en klassiek gehouden, dus je kan je portefeuille eenvoudig combineren met een van onze modieuze hoesjes. We hopen dat je een combinatie vindt waar je van houdt!

Omdat de Galaxy S20 hoesjes zijn uitgerust met ons magnetische systeem, is het combineren van producten een fluitje van een cent. Bij elke portefeuille-aankoop wordt een aanvullende telefoonhoes meegeleverd, hoewel de overgrote meerderheid van onze klanten ervoor kiezen om de bijgeleverde hoes te vervangen door een modehoes die past bij hun persoonlijke stijl. De sterke M2 magneten maken het snel en eenvoudig om je cover te bevestigen en los te maken van je portefeuille. Zoals altijd raden wij je aan om een van onze schermbeschermers toe te voegen om je Galaxy S20 veilig en beschermd te houden.