Statement AirPods Hoesjes

Onze Statement AirPods Hoesjes worden geproduceerd in luxe en gedurfde ontwerpen geïnspireerd op de allernieuwste trends.

Sorteer & filter
8 producten

AirPods Hoesjes in Trendy Designs

Onze AirPods Hoesjes zijn gemaakt om je AirPods te beschermen en het kleinste detail te transformeren in een luxe mode-accessoire dat wordt geleverd in een verscheidenheid van ontwerpen om bij je stijl te passen. Onze AirPods Hoesjes zijn gemaakt om je AirPods optimaal te beschermen. Ze bieden een slanke en compacte uitstraling, zonder extra bulk toe te voegen, en zijn compatibel met generatie 1 & 2 en Pro.

 

De AirPods Hoesjes zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van bedrukte ontwerpen die zijn gemaakt van premium zorgvuldig gesourced hard plastic voor duurzaamheid en bescherming. Daarnaast bieden we ook een verscheidenheid aan AirPods Hoesjes met structuur die het luxueuze leergevoel nabootsen in uiterlijk en kwaliteit - deze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, prints en samenstellingen die passen bij elke stijl en stemming, en zijn allemaal gemaakt van eersteklas PU-leer. Bescherm je AirPods met uiterste stijl en een vleugje luxe, geniet van comfortabel en optimaal gebruik van je AirPods en laad op zonder je AirPods Case te hoeven verwijderen dankzij ons slanke en compacte ontwerp dat zorgt voor een nauwsluitende pasvorm.

 

IDEAL OF SWEDEN AirPods Hoesjes zijn compatibel met onze kabelopladers en draadloze QI-opladers. We bieden een verscheidenheid aan ontwerpen voor onze telefoons en modeaccessoires, zodat je je accessoires op elkaar kunt afstemmen of door elkaar kunt gebruiken. Mix en match onze ontwerpen en creëer je eigen gepersonaliseerde set met onze telefoonhoesjes, oplaadaccessoires, QI-opladers en meer. Voordat ze naar je huis worden verzonden, wordt elk hoesje ook op kwaliteit getest om je de best mogelijke gebruikerservaring te geven. Onze AirPods Hoesjes zijn het perfecte accessoire voor onderweg en voegen een vleugje luxe toe en verfraaien je interieur.