Samsung Galaxy A70 hoesjes

Stijlvolle Samsung Galaxy A70 telefoonhoesje in de trendy kleuren van het seizoen

Sort & filter
Geen actieve filters
1 Artikel

Trendy telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy A70

iDeal of Sweden biedt een grote selectie van exclusieve telefoonhoesjes voor uw Samsung Galaxy A70 aan. Geïnspireerd door de laatste trends op het gebied van mode en interieur, voegen onze premium producten mode en functionaliteit samen. Wij helpen je om je telefoon uniek te maken met een modekoffer die past bij je persoonlijke stijl!

Onze hoogwaardige telefoonhoesjes voor de Galaxy A70 zijn gemaakt van flexibel, maar uiterst robuust en duurzaam hard plastic. Dankzij een exclusieve, zachte binnenvoering beschermen onze hoesjes je Galaxy A70 effectief tegen deuken en krassen. Om je Galaxy A70 een cutting-edge look te geven, zijn onze hoesjes geïnspireerd op de nieuwste kleuren, prints en materialen van het seizoen, variërend van marmer- en bloemenprints tot geometrische patronen. De magnetische functie stelt je in staat om je modieus hoesje te mixen en te matchen met andere iDeal-stukken. Zo kan je je telefoonhoes aansluiten op een portemonneehoes of onze handige auto- of ringmontagebeugels voor maximaal comfort en stijl.

Om je telefoon de hele dag door opgeladen te houden, bieden wij ook bijpassende oplaadaccessoires voor onze Galaxy A70 fashion cases. In onze populairste ontwerpen kan je kiezen tussen Qi laders en powerbanks in verschillende kleuren en ontwerpen om je persoonlijke combinatie te creëren!