Samsung Galaxy S10 plus hoesjes

Stijlvolle Samsung Galaxy S10 + telefoonhoesje in de trendy kleuren van het seizoen

Sort & filter
Geen actieve filters
3 producten

Modieuze telefoonhoesjes voor de Samsung Galaxy S10+

IDEAL OF SWEDEN biedt een grote selectie van exclusieve telefoonhoesjes voor uw Galaxy S10+ aan. Geïnspireerd door de laatste trends op het gebied van mode en interieur, voegen onze premium producten mode en functionaliteit samen. Wij helpen je om je telefoon uniek te maken met een modekoffer die past bij je persoonlijke stijl!

Onze hoogwaardige telefoonhoesjes voor de Galaxy S10+ zijn gemaakt van flexibel, maar uiterst robuust en duurzaam hard plastic. Dankzij een exclusieve, zachte binnenvoering beschermen onze hoesjes je Galaxy S10+ effectief tegen deuken en krassen. Om je Galaxy S10+ een cutting-edge look te geven, zijn onze hoesjes geïnspireerd op de nieuwste kleuren, prints en materialen van het seizoen, variërend van marmer- en bloemenprints tot geometrische patronen. De magnetische functie stelt je in staat om je modieus hoesje te mixen en te matchen met andere IDEAL-stukken. Zo kan je je telefoonhoes aansluiten op een portemonneehoes of onze handige auto- of ringmontagebeugels voor maximaal comfort en stijl.

Om je telefoon de hele dag door opgeladen te houden, bieden wij ook bijpassende oplaadaccessoires voor onze Galaxy S10+ fashion cases. In onze populairste ontwerpen kan je kiezen tussen Qi laders en powerbanks in verschillende kleuren en ontwerpen om je persoonlijke combinatie te creëren! Wij raden je aan om je case aan te vullen met onze krasbestendige schermbeschermers om je Galaxy S10+ ultieme bescherming te bieden. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat je telefoon er altijd goed uitziet en beschermd is!