Stel je eigen pakket samen: Koop 3 producten, betaal slechts voor 2.

70%

reviews

Details

  • Opening voor speakers – neem telefoontjes aan met gesloten cover
  • 2 kaartsloten met plaats tot en met 4 kaarten
  • Inclusief een hoogwaardige zwarte standaardhoes
  • Magnetische gesp aan de zijkant
  • Onderdeel van Accessories of Attraction
  • Mix en match uw hoes met uw wallet

SKU: IDFW-I1965-01

Saffiano Black

39.9912 EUR
Home /
  • Snelle bezorging
  • 14 dagen retour
  • Gegarandeerde 1-jarige

Met een collectie tijdloze kleuren is de IDEAL Fashion Wallet de perfecte mobiele telefoonhoes voor de stijlbewuste consument. De portefeuilles zijn handgemaakt en vervaardigd in het iconische Saffianopatroon, dat in de jaren 1910 door Mario Prada zelf werd uitgevonden. Tegenwoordig wordt het ontwerp gebruikt door vele high-end designmerken zoals Prada, Michael Kors, Moschino - en IDEAL OF SWEDEN. Saffiano valt op door zijn grip, vuil- en vochtbestendigheid en heeft een subtiele glans die de portefeuille een extra dimensie geeft. Het materiaal zelf is Premium PU, zorgvuldig geselecteerd op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

De discrete luidsprekeropening maakt het mogelijk om met gesloten cover te bellen, zodat je telefoon altijd beschermd is. De luxueuze zachte suède voering beschermt je telefoon, voorkomt krassen en geeft de hoes een premium gevoel. De magnetische sluiting aan de zijkant geeft hetzelfde slanke profiel als onze vorige succesvolle London Wallet, en de hoes past naadloos in je jeans of jaszak. De twee stijlvol uitgesneden kaartsleuven op de achterkant kunnen maximaal vier kaarten bevatten - perfect voor een metropas of andere kaarten die je vaak gebruikt.

Een zwart, magnetisch afneembaar, standaardhoesje van hoge kwaliteit wordt meegeleverd, waarmee je je telefoon eenvoudig kan afkoppelen voor je gemak. De hoes is ook uitwisselbaar met een van onze magnetisch compatibele covers als onderdeel van Accessories of Attraction. Accessories of Attraction is een geselecteerd assortiment van producten die moeiteloos uitwisselbaar zijn en naar elkaar toe getrokken worden door een eenvoudige magnetische klik. Uitgerust met sterke, maar lichtgewicht magneten, stellen onze producten je in staat om de meest perfecte matches te creëren en zinvolle verbindingen te maken, tot in elk detail van je leven.