Laptoptassen

Laptoptassen met een luxueus Scandinavisch design, geïnspireerd op de laatste modetrends.

Sort & filter
Geen actieve filters
9 producten

Laptoptassen en hoezen gemaakt van zorgvuldig samengestelde materialen

Bij IDEAL OF SWEDEN vind je computertassen die praktische luxe toevoegen aan het dagelijks leven. Met zorgvuldig geselecteerde materialen van hoge kwaliteit in ethisch ontwikkeld en dierproefvrij PU-leder, beschermen onze tassen je computer zowel tijdens opslag als transport. Ontworpen in een innovatieve en tijdloze stijl, passen onze computertassen en laptoptassen perfect bij zowel een zachtere als een meer edgy look. Al onze laptoptassen en tassen zijn ontworpen met slimme compartimenten en elegante details voor de ultieme combinatie van functie en luxe.

Met optimale bescherming en functionaliteit in gedachten zijn onze computertassen zo gemaakt dat ze zowel op Macbook Pro 13 als Macbook Pro 16 passen. Onze Unity Messenger laptoptassen zijn ontwikkeld in stijlvolle monochrome en modulaire ontwerpen met inspiratie uit de laatste modetrends. Ze zijn gemaakt voor alle soorten werkomgevingen en evenementen en maken een professionele maar tegelijkertijd modieuze indruk. Wij zijn er zeker van dat je een computertas vindt die past bij jouw unieke stijl.

Onze computertassen en laptoptassen hebben verschillende texturen en zijn voorzien van elegante details en slimme opbergoplossingen. In het ontwerp is een sleutelring ingebouwd, zodat je je sleutels of andere gewenste accessoires en eventuele versieringen aan de voorkant van de tas kunt bevestigen. Met twee eenvoudige klikken kun je de meegeleverde schouderriem bevestigen of verwijderen. Als je de stijl of kleur van je schouderriem wilt veranderen, kun je een keuze maken uit de vele riemontwerpen die op onze website beschikbaar zijn. Deze schouderriemen worden afzonderlijk verkocht, zodat je ze in alle rust kunt combineren en de look kunt vinden die het beste bij jou past.