Accessoires

Onze Accessoires zijn de ultieme mini luxes die je sieren, in vele designs.

Snelle bezorging
14 dagen retour
Veilige betalingen
Paspoorthouders
Portefeuilles
Sleutelhangers
Armbanden
Flassen
64 producten
Je gekozen ontwerp is
Er zijn geen producten gevonden.

Accessoires ontworpen en geïnspireerd door de laatste mode en trends

IDEAL OF SWEDEN's accessoires worden geproduceerd met behulp van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Onze ontwerpen zijn voorzien van de nieuwste modetrends en we halen onze inspiratie uit catwalks en beurzen van over de hele wereld. Wij werken voortdurend aan het actualiseren van ons assortiment om u producten aan te bieden die voorzien zijn van de laatste mode- en interieurtrends.

Onze missie is het creëren van accessoires en mobiele producten om uw dag te vereenvoudigen. Onder de IDEAL OF SWEDEN accessoires, kunt u bladeren door koppelingen, chique paspoorthouders en kaarthouders in bijpassende kleuren en ontwerpen. Wij maken handgemaakte producten in materialen die geselecteerd zijn op hun lage milieubelasting en hoge kwaliteit.

Mis de bijpassende Accessories Of Attraction magnetische telefoonhoesjes en flip hoesjes niet. Gebruik ze om je telefoon aan te vullen met een handgemaakte flip hoesje of een modieus hoesje. Mix and match om je eigen, perfecte combinatie te creëren!